Zeildag voor iedereen die wilt zeilen!

Zeildag voor iedereen die wilt zeilen!Een leuke, sportieve zeildag organiseren? Of het nu gaat om de ervaren zeiler of de beginnende zeiler, iedereen die wilt zeilen of interesse heeft in een zeildag kan bij VO70 Sailing terecht. VO70 Sailing is het aangewezen adres voor een zeildag. Wij bieden speciale events aan om een zeildag, weekend of zelfs week te organiseren. Altijd al eens willen zeilen op een snelle Volvo Ocean Racer? Of liever zeilen op een  valkje op de Loosdrechtse Plassen? Bekijk dan de events op onze website en bekijk of er iets voor u tussen zit. Onze events wisselen regelmatig. Hou ze daarom goed in de gaten. Bent u een gepassioneerde watersporter en heeft u interesse in een actieve zeildag? Een fanatieke wedstijdzeiler en wilt u een zeildag meemaken op de Sanya? Een zeildag organiseren als bedrijfsuitje? Het kan allemaal. Voor iedereen die interesse heeft in een leuke zeildag bieden wij een passend event.

Zeildag van Breskens naar IJmuiden?

Zeildag organiseren van Breskens naar IJmuiden? Wij weten als geen ander dat de Nederlandse kust een schitterend uitzicht heeft. Als u kiest voor deze speciale zeildag komen we langs verschillende plaatsen zoals:

  • Breskens
  • Vlissingen
  • Hoek Holland
  • Maasmond
  • Scheveningen

En nog veel meer zoals Katwijk, Noordwijk en Zandvoort. Op deze manier passeert u tijdens deze zeildag bijna geheel Westelijk Nederland. Deze zeildag zal eindigen in IJmuiden waar we gezellig een koud pilsje drinken. Dat hoort immers bij een leuke zeildag.

Zeildag tijdens een training

Graag een echte training meemaken voor een race? Dan zou een zeildag tijdens een team training geschikt zijn. Tijdens deze zeildag voel je je beslist een volwaardig Oceaan zeiler. Indien wenselijk kan er naast een zeildag gekozen worden voor een heel weekend. Een lang weekend zeezeilen op deze supersnelle Volvo Ocean Racer. Afhankelijk van de wind –richting en –kracht, zal de buitenlandse bestemming ter plaatse worden bepaald.

Zeildag in het buitenland?

Een zeildag in het buitenland? Dat kan ook bij VO70 Sailing. Bekijk de events en de data ‘s op onze website. Hier kunt u tevens de prijzen bekijken voor een zeildag en meer informatie aanvragen. Gelijk aanmelden voor een zeildag? Dat kan ook via de site.

Laat uw reactie achter