Volvo Ocean Racing oversteek? Bekijk de evenementen van VO70 Sailing

Volvo Ocean Racing oversteek? Bekijk de evenementen van VO70 SailingVolvo Ocean Racing oversteek? Bekijk dan eens de website van VO70 Sailing. Bij VO70 Sailing kunt u een echte Volvo Ocean Racing ervaring ondergaan. Volvo Ocean Racing oversteek? Stap dan aan boord van de Sanya. Sanya Ocean Racing biedt u de mogelijkheid om in de wereld te stappen van de formule 1 van de zeilsport. Voor ervaren zeilers een must en voor beginnende zeilers een onvergetelijke ervaring. Altijd al op dit geweldige zeilschip willen varen? Interesse in Volvo Ocean Racing oversteek? Bekijk dan de verschillende evenementen op onze website. Op onze website kunt u verschillende evenementen bekijken die u de mogelijkheid bieden om mee te varen op dit prachtige zeilschip. Ook hebben wij speciale last minute aanbieden. Volvo Ocean Racing oversteek? Zo kunt u bij ons een heel weekend varen en slapen op het schip.

Volvo Ocean Racing oversteek bij VO70 Sailing

Volvo Ocean Racing oversteek VO70 Sailing is het adres in ons land dat verschillend events aanbiedt voor Volvo Ocean Racing oversteek. Zo kunt u kiezen uit:

  • Volvo Ocean race Weekend
  • Etappe Breskens – IJmuiden
  • Team training
  • Round the island race
  • Volvo Ocean Race Weekend

Volvo Ocean Racing oversteek? Onze events wisselen regelmatig. Daarom raden wij aan onze website goed in de gaten te houden. 

Volvo Ocean Racing oversteek tijdens een avontuurlijk weekend

Volvo Ocean Racing oversteek? Bij ons kunt u een avontuurlijk weekend beleven. Tijdens het Volvo Ocean race weekend kunt u een lang weekend meezeilen op onze supersnelle Volvo Ocean Racer. Volvo Ocean Racing oversteek? Afhankelijk van de wind –richting en –kracht, zal de buitenlandse bestemming ter plaatse worden bepaald. Als eerste keus zal hierbij Engeland als doel worden overwogen. Benieuwd of er nog plek is? Of benieuwd naar de kosten? Bekijk de website of neem contact met ons op. Voor Volvo Ocean Racing oversteek zijn wij het aangewezen adres.

Laat uw reactie achter