Zeezeilen in de Noordzee? Dat kan bij VO70 Sailing

Zeezeilen in de Noordzee? Dat kan bij VO70 SailingZeezeilen in de Noordzee? Dat kan bij VO70 Sailing. VO70 Sailing is gespecialiseerd en actief in het organiseren van verschillende evenementen op het gebied van zeezeilen in de Noordzee en daarbuiten. Zelfs in het buitenland organiseren wij zee zeilevenementen. Bij ons kunt u als professionele zeiler zeezeilen in de Noordzee tijdens een spannende race maar ook zeezeilen in de Noordzee tijdens een trainingsweekend. Niet alleen de professionele zeezeiler kan bij ons meezeilen. Iedereen die wilt zeilen kan bij ons terecht. Speciaal voor de gepassioneerde watersporter en fanatieke wedstrijdzeiler bieden wij team trainingen aan. Tijdens deze teamtrainingen kunt u met uw team zeezeilen in de Noordzee. Tijdens deze training gaat het om:

  • Techniek
  • Kracht
  • Tactiek
  • Snelheid

Crew en opstappers gaan actief het schip in top speed door de golven jagen. Ook zeezeilen in de Noordzee? Meld u aan.

Zeezeilen in de Noordzee tijdens een race

Zeezeilen in de Noordzee tijdens een race? Die mogelijkheid bieden we ook. We doen regelmatig mee aan verschillende zeilwedstrijden en houden van zeezeilen in de Noordzee. Een bekende is de Volvo Ocean race Weekend. Zeilen en slapen op het voormalige schip van Bouwe Bekking? Doe dan mee aan een training. dit lange weekend ga je deelnemen aan de ultieme zeezeil training op dit snelle Volvo Ocean Race jacht.

Zeezeilen in de Noordzee? Bekijk ons fotoboek

Zeezeilen in de Noordzee? Een indruk krijgen? Bekijk dan ons fotoboek. Hier laten wij verschillende foto’s zien van events. Ook kunt u reacties lezen van klanten die actief hebben deelgenomen aan het zeezeilen in de Noordzee. Benieuwd naar de last minutes om te kunnen zeezeilen in de Noordzee? Deze vindt u ook op de website. Aarzel niet en meld jullie aan.

Zeezeilen in de Noordzee als bedrijfsuitje

Wilt u graag zeezeilen in de Noordzee als bedrijfsuitje? Werken aan teambuilding en genieten van een leuk, actief en avontuurlijk weekend? Wij bieden speciale evenementen aan voor mensen die willen zeezeilen in de Noordzee. Niet alleen in de Noordzee kunnen wij zeezeilen. Vaar de populairste Atlantische oceaan race (ARC) op de snelste manier.

Laat uw reactie achter