Zeezeilen op een uniek zeilschip?

Zeezeilen op een uniek zeilschip?Zeezeilen als bedrijfsevenement? Werken aan teambuilding en zou u daarom graag een dagje willen zeezeilen met uw team? Of het nu gaat om corporate Sailing of om zeezeilen met een team professionele zeilers, VO70 Sailing organiseert graag verschillende zeilevenementen. Op onze website ziet u een overzicht van de verschillende evenementen op het gebied van zeezeilen die wij aankomende periode gepland hebben staan. Wilt u meer informatie over de evenementen? Of wilt u graag deelnemen aan een dagje zeezeilen? Via de website kunt u meer informatie lezen en direct aanmelden voor zeezeilen. We hebben de prijzen weergegeven en beschikbare data ‘s. Tijdens het zeezeilen gaat u mee op de boot en zal u samen met de bemanning alle taken aan boord uitvoeren. De schipper beslist afhankelijk van de windkracht en richting, welke (buitenlandse) haven jullie gaan aandoen.

Zeezeilen in Nederland

VO70 Sailing biedt de mogelijkheid om een dagje te zeezeilen in Nederland. Zo hebben wij de Etappe Breskens – IJmuiden waarmee u gaat zeezeilen langs verschillende plaatsen zoals Scheveningen, Katwijk, Noordwijk, Zandvoort en nog meer. Tijdens zo’n dag zeezeilen draai je mee met de crew op de boot om op volle kracht de havenhoofden van IJmuiden te passeren. Benieuwd wanneer deze tocht gepland staat? Bekijk dan de events op onze website. Hier staat precies bij welke datum het is en wat de kosten zijn voor een dagje zeezeilen.

Zeezeilen tijdens een race

Altijd al eens mee willen doen aan een zeilrace? Geef u dan op om te zeezeilen tijdens de Round the island race. Op onze website kunt u meer info vinden over:

  • Vertrek plaats
  • Route
  • Startdatum
  • Aankomstdatum
  • Aantal nachten

Meer informatie aanvragen voor het zeezeilen? Dat kan ook via de website. Wij staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze: