Meezeilen op het Volvo Ocean Racing zeilschip Sanya?

Meezeilen op het Volvo Ocean Racing zeilschip Sanya?Meezeilen op een schip die meedoet aan de Volvo Ocean Racing? Altijd al een droom geweest om op een prachtig zeilschip van de Volvo Ocean Racing te varen? VO70 Sailing biedt u de mogelijkheid om als crew lid mee te varen op een boot van de Volvo Ocean Racing. Wij hebben namelijk een prachtig zeilschip genaamd Sanya. Met dit geweldige zeilschip, bekend van de Volvo Ocean Racing, kunt u met topsnelheid meevaren. Deze zeilwedstrijd om de wereld wordt elke drie jaar gehouden en is een waar spektakel. Als zeil liefhebber moet u deze beslist gezeild hebben. De Volvo Ocean Racing behoort namelijk tot de grootste zeilevenementen ter wereld. Al sinds 1973 is de Volvo Ocean Racing een bekend begrip binnen de wereld van de zeilers. Al vele roemruchte schippers zijn u voorgegaan en hebben meegedaan aan de Volvo Ocean Racing. Zo stonden Bouwe Bekking en Iker Martinez aan het roer toen het schip nog onder de naam Telefonica Blue voer. Meer hierover leest u op onze website.

Volvo Ocean Racing training

Bent u een liefhebber van de Volvo Ocean Racing? Zou u wel eens willen varen op een Volvo Ocean Racer? Wij bieden de mogelijkheid. Op onze website kunt u verschillende aanbiedingen vinden waar u een dag kunt meetrainen op een boot die mee doet aan de Volvo Ocean Racing. Indien wenselijk kunt u zelfs aan boord slapen. De trainingen voor de Volvo Ocean Racing vinden voornamelijk plaats in IJmuiden. Stap op en voel je 1 dag een volwaardig Oceaan zeiler.

Volvo Ocean Racing weekend

Een heel weekend meevaren op een zeilboot die meedoet aan de Volvo Ocean Racing? Dat kan bij VO70 Sailing. Tijdens zo’n weekend wordt de buitenlandse bestemming bepaald door de:

  • Wind
  • Windrichting
  • Windkracht

Bekijk de data ’s op onze website. 

Volvo Ocean Racing en Antwerp race

Naast de Volvo Ocean Racing doet het team Sanya mee aan andere zeilwedstrijden. Tijdens de Antwerp race in februari 2016 wisten wij de eerste plaats mee naar huis te nemen. Deze nek aan nek race startte in Breskens en eindigde in Antwerpen. Meer hierover of over de Volvo Ocean Racing? Bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze: