Teambuilding zeilen voor de professionele en beginnende zeiler

Teambuilding zeilen voor de professionele en beginnende zeiler op de Sanya VO70 sailingTeambuilding zeilen? VO70 Sailing kan dit voor u regelen. VO70 Sailing organiseert namelijk vele evenementen voor zowel beginnende als professionele zeilers. Teambuilding zeilen door mee te doen aan een speciaal Volvo Ocean Race weekend? Of liever teambuilding zeilen tijdens een training langs verschillende Zeeuwse badplaatsen? Bekijk dan de verschillende zeilevenementen op onze website. Voor teambuilding zeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tevens de mogelijkheid om te varen op de Volvo Ocean Racer de Sanya. Deze geweldige ervaring wilt u toch ook beleven? Tijdens teambuilding zeilen voelt uw team zich volwaardig zeiler. Ze draaien mee met de crew en moeten nauw samenwerken om het beste resultaat te behalen. Teambuilding zeilen? Daar kan bij ons aan gewerkt worden! 

Teambuilding zeilen voor een betere samenwerking

Teambuilding zeilen voor een betere samenwerking? Door te kiezen voor teambuilding zeilen met onze evenementen wordt de samenwerking binnen een team beslist beter. De professionele bemanning van het schip zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Tijdens teambuilding zeilen worden de taken goed verdeeld en samenwerking naar een hoger niveau gebracht. Wij hebben voor iedereen beslist een geschikte taak.

Teambuilding zeilen evenementen

Teambuilding zeilen? Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Trainingsweekenden
  • Zeilwedstrijden
  • Zeilen langs de Nederlandse kust
  • Team trainingen
  • Zeilen in het buitenland

Voor het teambuilding zeilen is er geen ervaring nodig. Jullie worden goed begeleid en veiligheid staat uiteraard centraal.

Teambuilding zeilen bij VO70 Sailing

Teambuilding zeilen? Tijdens zeilen moet een team samen zorgen dat een schip de juiste koers vaart. Samenwerking staat centraal bij zeilen. Onder deskundige begeleiding kunt u bij ons teambuilding zeilen. Meer informatie over de mogelijkheden, data en prijzen vindt u op onze website. Volg ons ook op Facebook voor nieuwtjes, reviews en regelmatig Last Minute plekjes voor een scherpe prijs. Vanaf 2017 kunt u ons tevens direct vanaf uw mobiele telefoon ons whatsappen voor reserveringen. 

Laat uw reactie achter