Teambuilding zeezeilen voor de professionele en beginnende zeiler

Teambuilding zeezeilen voor de professionele en beginnende zeiler op de Sanya VO70 sailingTeambuilding zeezeilen? VO70 Sailing kan dit voor u regelen. VO70 Sailing organiseert namelijk vele evenementen voor zowel beginnende als professionele zeilers. Teambuilding zeezeilen door mee te doen aan een speciaal Volvo Ocean Race weekend? Of liever teambuilding zeezeilen tijdens een training langs verschillende Zeeuwse badplaatsen? Bekijk dan de verschillende zeilevenementen op onze website. Voor teambuilding zeezeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tevens de mogelijkheid om te varen op de Volvo Ocean Racer de Sanya. Deze geweldige ervaring wilt u toch ook beleven? Tijdens teambuilding zeezeilen voelt uw team zich volwaardig zeiler. Ze draaien mee met de crew en moeten nauw samenwerken om het beste resultaat te behalen. Teambuilding zeezeilen? Daar kan bij ons aan gewerkt worden! 

Teambuilding zeezeilen voor een betere samenwerking

Teambuilding zeezeilen voor een betere samenwerking? Door te kiezen voor teambuilding zeezeilen met onze evenementen wordt de samenwerking binnen een team beslist beter. De professionele bemanning van het schip zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Tijdens teambuilding zeezeilen worden de taken goed verdeeld en samenwerking naar een hoger niveau gebracht. Wij hebben voor iedereen beslist een geschikte taak.

Teambuilding zeezeilen evenementen

Teambuilding zeezeilen? Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Trainingsweekenden
  • Zeilwedstrijden
  • Zeilen langs de Nederlandse kust
  • Team trainingen
  • Zeilen in het buitenland

Voor het teambuilding zeezeilen is er geen ervaring nodig. Jullie worden goed begeleid en veiligheid staat uiteraard centraal.

Teambuilding zeezeilen bij VO70 Sailing

Teambuilding zeezeilen? Tijdens zeilen moet een team samen zorgen dat een schip de juiste koers vaart. Samenwerking staat centraal bij zeilen. Onder deskundige begeleiding kunt u bij ons teambuilding zeezeilen. Meer informatie over de mogelijkheden, data en prijzen vindt u op onze website. Volg ons ook op Facebook voor nieuwtjes, reviews en regelmatig Last Minute plekjes voor een scherpe prijs. Vanaf 2017 kunt u ons tevens direct vanaf uw mobiele telefoon ons whatsappen voor reserveringen. 

Laat uw reactie achter