Teambuilding naar een hoger niveau d.m.v. een zeildag

Teambuilding naar een hoger niveau brengen met een zeildag op de Sanya VO70Teambuilding belangrijk? Een actief bedrijfsuitje organiseren waarbij er gewerkt kan worden aan teambuilding? Dan is een zeildag beslist iets voor u. Op de website van VO70 Sailing kunt u verschillende evenementen bekijken en boeken. Wij weten als geen ander dat een dagje zeilen goed is voor teambuilding. Als crew lid opstappen en deelnemen tijdens een race of training op de Sanya? Het kan allemaal. Teambuilding op het water in deze zeilboot is een geweldige ervaring. Zelfs de meest roemruchte schippers hebben hier op gezeild. Sanya Ocean Racing biedt u de mogelijkheid om in de wereld te stappen van de formule 1 van de zeilsport. Voor ervaren zeilers een must en voor beginnende zeilers een onvergetelijke ervaring. Zeilen is een ideale vorm van teambuilding. Meldt u en uw team aan en geniet van een dagje op het prachtige zeilschip. 

Waarom zeilen als teambuilding

Zeilen is een goede vorm van teambuilding. Daarom verzorgen wij regelmatig bedrijfsuitjes. Tijdens zeilen is het namelijk belangrijk om:

  • Goed samen te werken
  • Nauw te overleggen
  • Plezier te hebben in wat je doet
  • Goed te communiceren
  • Te genieten van de zon, wind en het water

Benieuwd naar de soorten evenementen die leuk zijn om te werken aan teambuilding? Deze kunt u bekijken op de website. 

Teambuilding zeilen

Teambuilding zeilen tijdens een actief trainingsweekend? Of teambuilding zeilen langs verschillende plaatsen in Nederland? Zeilen is pas succesvol als er goed wordt samengewerkt. Daarom zijn onze zeilevenementen geschikt om te werken aan teambuilding. Door optimale afstemming van de taken en goede communicatie zal een zeilrace beter verlopen. Benieuwd hoe uw team ervoor staat? Kies dan een passend event.

Contact over teambuilding

U heeft de taak dit jaar een bedrijfsuitje te organiseren? Of u voelt de behoefte om met uw team broodnodig aan teambuilding te doen? Boek nu een sensationele zeiltocht op de Sanya deelnemer van de Volvo VO70 Sailing. Bekijk de foto's en video's van teams die u voorgingen. Volg ons ook op Facebook, voor de laatste nieuwtjes, reviews en regelmatig Last minute plekjes voor een scherpe prijs! 

Maak a.u.b. uw keuze: