Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Boek een plek op het Volvo Ocean Race schip de Sanya bij VO70 Sailing

Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Boek een plek op het Volvo Ocean Race schip de Sanya bij VO70 SailingBedrijfsuitje zeiltrainingen? Boek een plek op het Volvo Ocean Race schip de Sanya bij VO70 Sailing. De Sanya is een super snelle Volvo Ocean Racer waar zelfs de meest bekende schippers op gezeild hebben. Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Houdt u van zeilen? Een leuk actief bedrijfstuitje organiseren waarbij gewerkt wordt aan teambuilding? Voor Bedrijfsuitje zeiltrainingen raden wij u aan onze evenementen op de website te bekijken. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt veel kijken. Behalve als u voor een evenement van VO70 Sailing kiest. Wij nemen de organisatie geheel uit handen en bieden u de mogelijkheid om in de wereld te stappen van de formule 1 van de zeilsport. Bedrijfsuitje zeiltrainingen met ervaren zeilers? Of Bedrijfsuitje zeiltrainingen met beginnende zeilers? Voor hen allemaal wordt dit een onvergetelijk avontuur. 

Bedrijfsuitje zeiltrainingen op de Sanya

Bedrijfsuitje zeiltrainingen op de Sanya? Bij ons is dat mogelijk. Sanya in the Volvo Ocean Race en het avontuur wordt vervolgd, als crew lid kunt u opstappen en actief deelnemen en dit geweldige zeilschip met topspeed door de golven te sturen. Tijdens dit bedrijfsuitje stapt u met uw collega’s een dag of meerdere dagen op de Volvo Ocean Racer. U kunt zelfs mee training en op top snelheid door de golven jagen. Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Lijkt u het leuk om van een bepaalde plaats in Nederland naar een andere plaats te varen? Kies dan bijvoorbeeld voor de etappe IJmuiden naar Breskens. De rook van IJmuiden zal langzaam uit het zicht verdwijnen en via Zandvoort, Noordwijk, Katwijk en Scheveningen. Varen we met topsnelheid tussen het drukke in en uitgaande verkeer van de Maasmond bij Hoek van Holland. 

Waarom een bedrijfsuitje zeiltrainingen?

Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Kies dan voor een van onze evenementen. Vele klanten zijn u voor gegaan met een bedrijfsuitje zeiltrainingen. Zo zijn onze evenementen:

  • Leuk
  • Avontuurlijk 
  • Goed voor teambuilding
  • Actief
  • Uniek

Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Graag iets unieks organiseren? Bekijk de website van VO70 Sailing. Veel enthousiaste klanten en groepen zijn u voor geweest en hadden de dag van hun leven. 

Bedrijfsuitje zeiltrainingen voor teamwork

Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Werken aan een beter team? Heerlijk uitwaaien op het water op een onvergetelijk mooi schip? Kies een passend evenement voor een onvergetelijke dag met uw collega’s. Bedrijfsuitje zeiltrainingen? Bij ons kunt u zelfs meedoen aan een race. Volg ons ook op Facebook, hier vindt u de laatste nieuwtjes, reviews en hebben we regelmatig Last minute plekjes voor een scherpe prijs. 

Laat uw reactie achter