Bedrijfsuitje organiseren op een prachtig en snel zeilschip?

Bedrijfsuitje organiseren op een prachtig en snel zeilschip?Bedrijfsuitje organiseren? Houdt u van avontuur, zeilen en sport? Bekijk dan de evenementen op de website van VO70 Sailing. Als zeilliefhebber kunt u samen met uw collega’s als bedrijfsuitje meevaren op de Volvo Ocean Racer de Sanya. Sanya is een bekend zeilschip dat mee heeft gevaren aan de Volvo Ocean Race en met topsnelheid over de golven kan varen. Vele beroemde schippers hebben aan het roer gestaan van dit schip. Tijdens een bedrijfsuitje kunt u deze kans ook krijgen. Dat is toch geweldig? Sanya Ocean Racing biedt u de mogelijkheid om in de wereld te stappen van de formule 1 van de zeilsport. Voor ervaren zeilers een must en voor beginnende zeilers een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een fanatieke training, de Sanya zorgt voor een geweldig avontuur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfstuitje? Wij geven u graag meer informatie. Ook kunt u onze website bekijken.

Evenementen voor uw bedrijfsuitje

Als u een bedrijfsuitje gaat organiseren zijn er verschillende aspecten van belang. Zo moet het niet alleen leuk zijn maar is het tevens belangrijk om te werken aan teambuilding. Vindt u deze combinatie belangrijk? Bekijk dan onze evenementen voor uw bedrijfstuitje. Zo kunt u kiezen uit:

  • Zeilweekend
  • Etappe Breskens IJmuiden
  • Speciale team training
  • Lissabon - Gran Canaria
  • Atlantische oceaan race

Op ons zeilschip kunt u dus een gevarieerd bedrijfsuitje organiseren. Een dag, weekend of langer? In Nederland of daarbuiten? Bij VO70 Sailing kan het allemaal.

Bedrijfsuitje op de Sanya

Als bedrijfsuitje zeilen op de Sanya? Volvo Ocean Racer of een valkje op de Loosdrechtse Plassen? Wat uw wensen ook zijn voor een bedrijfsuitje, we kijken graag of we in uw wensen kunnen voorzien. Tijdens een bedrijfsuitje kunt u fanatiek meetrainen tijdens een aankomende spannende wedstrijd. Snelheid, techniek, tactiek en kracht komen allemaal samen op deze unieke dag trainingen. Het is de mogelijkheid om te werken aan teambuilding. Een fanatiek en leuk bedrijfsuitje waar u en uw team uiteindelijk ook nog iets aan hebben. Wat wilt u nog meer? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Sinds mei 2017 kunt u zelfs vanaf uw mobiele telefoon direct whatsappen met ons om een plek te reserveren of een compleet bedrijfsuitje. 

Maak a.u.b. uw keuze: