Noordzee Challenge

De Volvo Ocean Race gaat gewoon door, we trainen zeiltalenten en geven liefhebbers de kans om deze “once in a lifetime experience” mee te maken. Trainingen, regatta's, weekenden Engeland, Atlantische oversteek. Leven aan boord op een VO70, onder begeleiding van de vaste crew, ga je op dit geweldige racemonster de ultieme zeilervaring beleven .

Als crewlid ga je meelopen in het wachtsysteem en ervaar je direct in de praktijk waarmee je als oceaanzeiler te maken krijgt. Op al onze events, worden je zeilcapaciteiten versneld naar een hoger niveau gebracht, door direct mee te participeren in het trimmen van de zeilen, het navigeren en sturen van het schip.

Tijdens de tochten, ga je de volle beleving van de Volvo Ocean Race voelen. De schipper gaat de capaciteit van dit raceschip op alle mogelijke manieren benutten en het gehele team inspireren om de aanwezige skills te gebruiken om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te arriveren. Tevens is het element ontspanning een wezenlijk onderdeel van de trips. (denk aan je paspoort)