Blog

8 april 2016

Reacties

Reactie geplaatst op 06-07-2017 door Daan Van de Repe

Vorig weekend mee gedaan met Team Sanya aan de "Round the Island Race" in het Verenigd Koninkrijk. Een reis naar Engeland is al fantastisch en dat er nog een wedstrijd bij zat maakte het een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt. Hartelijk bedankt nogmaals

Reactie geplaatst op 05-07-2017 door Gerben Vrijburg

Deelgenomen aan Round The Island Race 2017. In een etmaal 180 zeemijl overgestoken naar Engeland. Daar werd iedereen aan boordingezet om de Sanya gereed te maken voor de wedstrijd. Zaterdag 1 juli heel vroeg bij Cowes gestart met 1300 andere boten. En dan is de wedstrijdknop aan: maximaal gaan! Super gaaf om zo hard voorin het veld te zeilen. Na afloop binnen 23 uur weer terug in Breskens. Iedereen was de hele tijd hard aan het werk. Gelukkig tussen de bedrijven door nog een paar shots kunnen maken: https://www.youtube.com/watch?v=pwK9LDKI9NI Hartelijk dank aan crew en eigenaren voor het enthousiasme, de gezelligheid en de professionele instructie. Een onvergetelijke ervaring.

Reactie geplaatst op 04-07-2017 door Wendy

Voor de tweede keer mee met de Sanya. Nu wel Engeland gehaald. Zaterdag mogen ervaren hoe het is om een wedstrijd te varen. Echt gaaf om "Round the Island" te doen. Na de finisch meteen rechtsomkeer gemaakt en in nog geen 23 uur weer terug in Breskens. Ik merk dat vaker zeilen leuker is, omdat de routine aan boord wat bekender wordt. Ik hoop dat dit niet de laatste keer was dat ik aan boord ben gestapt.

Reactie geplaatst op 26-05-2017 door Renso

Geweldige ervaring! Wat een snelheid. Vlakke zee ne Bft 4: kon niet beter!

Reactie geplaatst op 24-05-2017 door Frits Onvlee

Een droom die werkelijkheid werd. Geen woorden voor deze ervaring en veel dank naar schipper Ysbrand & Crew dat zij opstappers in de gelegenheid stellen deze bijzondere ervaring mee te mogen maken. Veel respect voor deze professionele zeilers, hun passie en vakkundigheid voor het zeilen. Dank!

Reactie geplaatst op 24-05-2017 door Wendy

Twee dagen mee gezeild. Leuke groep mensen bij elkaar. Zaterdag weinig wind dus veel verschillende zeilen gehezen en andere zaken geleerd. Op zondag echt gezeild. Ik snap nu dat dit F1 zeilen wordt genoemd. Mijn volgende boeking is al gemaakt.

Reactie geplaatst op 19-02-2017 door Marijn Kuijpers

Onder prima weersomstandigheden zondag 12 Feb gevaren met Sanya. Zeer deskundige crew, die optimaal bezig is om alle opstappers kennis bij te brengen hoe zo'n formule 1 boot veilig en snel gevaren moet worden. Samen met mijn beide zoons een fantastische dag beleefd op de Sanya. Dank je wel captain & crew.

Reactie geplaatst op 27-06-2016 door Hans S

Nog lang nagenoten van een heerlijke dag op het IJsselmeer op 25 juni. Ondanks windkracht 3 toch 12 knopen gehaald, grootste zeil gehesen 520m2 en heerlijk gevaren. Top crew en rondleiding. echt van het wensenlijstje. Ik hoop snel nog een keer mee te kunnen.

Reactie geplaatst op 13-06-2016 door Astrid Ton

Eind mei een weekend mee geweest op de Sanya VO70. Wat een geweldige ervaring die smaakt naar meer!!! Top bemanning, heerlijk gezeild, bovenin de maar gezeten en volop genoten. Dank!

Reactie geplaatst op 09-06-2016 door Jan Coen Binnerts

Nooit geweten dat Breskens en Oostende zo dicht bij elkaar lagen. Dit is echt zeilen van een andere orde, en dat met een niet alleen zeer kundige, maar ook leuke bemanning. En zelf aan het roer staan is a dream come true.

Reactie geplaatst op 15-04-2016 door Hans Stuive

Afgelopen weekend gevaren met de Sanya. Een jongensdroom die uitkwam! Diep respect voor de de bemanning. Wat een schip, wat een snelheid, en wat een unieke ervaring. Een voorrecht om te mogen varen op een VO70. Zelden zo hard gewerkt op een zeilboot. En dat met ideaal weer en een optimale onderlinge sfeer. Top. Hartelijk bedankt team Sanya en de andere opstappers! I'll be back!

Reactie plaatsen

Terug